Od uploada do privatnog linka
Fotograf kreira galeriju, određuje trajanje, postavlja lozinku i učitava fotografije ili video. Nakon toga klijentu šalje privatni link. Klijent vidi samo sadržaj svoje galerije, dok fotograf u svojoj nadzornoj ploči upravlja projektima i materijalima.